Tiukkaaja tehokasta talousasiaa Itä-Uudellamaalla

Kun kuulijakuntana on 50 yrittäjää, on aika kortilla. Ja kun luennoijina on rautaiset osaajat, jotka tekevät työtään meidän yrittäjien kanssa päivittäin, on tulos timanttia.


Itä-Uudenmaan Yrittäjänaiset järjesti tammi-helmikuun vaihteessa kolmen webinaarin sarjan Voi saatavan saatava! Asiantuntijat Hanna-Maria Ojala, Eija Bergström ja Marina Nyberg neuvoivat laskutukseen, talouden tunnuslukuihin sekä talouden suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa olivat avoimia kaikille, kolmas osa vain paikallisyhdistyksemme jäsenille. 

 

Luennoitsijat saivat kiittävää palautetta siitä, että osaavat asiansa perin pohjin. He tuntevat kuulijakuntansa ja ymmärtävät pienyrittäjän tarpeet ja arjen haasteet, keskittyivät olennaiseen ilman jaarittelua ja rönsyilyä. Silti kimurantimpikin tieto tarjoiltiin ymmärrettävässä muodossa.


Sarjan ensimmäinen luento käsitteli laskutusta. Mitä tietoja laskulla tulee olla? Millainen laskutusohjelma tukee yrittäjää? Miten yrittäjä varmistaa tuloutuksen pitkäkestoisessa projektissa? Toinen webinaari keskittyi talouden tunnuslukuihin. Mitä yrittäjän tulee ymmärtää taseesta ja tilinpäätöksestä? Miten tätä tietoa hyödynnetään yrityksen suunnittelussa? Kolmas osio oli tarjolla kaikille Suomen Yrittäjänaisten jäsenille. Luennolla kuultiin, millä tavalla saatavat käännetään yrityksen säästöiksi. 

Webinaarin tallenteet ovat Itä-Uudenmaan Yrittäjänaiset ry:n jäsenyritysten käytettävissä. Luennoitsijat


HANNA-MARIA OJALA, BRANG


on kahdenkymmenen vuoden ajan toiminut erilaisissa rahoitusalan tehtävissä.

Hänellä on myös lähes kymmenen vuoden kokemus laskutus- ja perintäalalta.

Hän on toiminut asiantuntijana ja konsultoinut laskutukseen liittyvissä asioissa.


EIJA BERGSTRÖM, TILITOIMISTO BERGSTRÖM


on monipuolinen sekä pitkänlinjan osaaja talouden suunnittelussa, järjestelmien suunnittelussa sekä hallinnassa ja kirjanpidon ylläpidossa. Eija konsultoi aktiivisesti eri kokoisia

yrityksiä talousasioissa ja kirjanpidossa.


MARINA NYBERG, TILITOIMISTO LUNDSTRÖM


on pitkän historian omaava talousasiantuntija. Marinan ehdottomia vahvuuksia on innovatiivisuus, avarakatseisuus sekä vahva tieto. Hän on toiminut kirjanpito sekä talousalalla pitkään, joten hänellä on kyky katsoa asioita eri kulmista.

Kommentit